opc_loader

Buitenverblijven

Onze tuinhuizen komen bij Woodvision vandaan. Woodvision, een sterk merk dat staat voor kwaliteit en innovatie.

Kwaliteit

Woodvision ontwikkeld en produceert kwalitatief hoogwaardige producten voor de tuin met een landelijk en stoere uitstraling. Zo kunt u volop genieten van het prille voorjaar, een zwoele zomeravond of een kleurrijke herfstdag.

Innovatie

Woodvision is een trendsetter op het gebied van tuinhout. Wij volgen de laatste ontwikkelingen op de voet en spelen daar op in. Volledig nieuw dit jaar is de Prestigelijn. Deze lijn is een doorontwikkeling en uitbreiding op de Douglasvision buitenverblijven en kapschuren, welke succesvol zijn gebleken in degelijkheid, levensduur en uitgebreide mogelijkheden. De Prestigelijn is eveneens een modulair systeem, maar kenmerkt zich door het gebruik van zware staanders en balken waardoor de uitstraling nóg robuuster is.

Uiteenlopende houtsoorten

Hout is een prachtig natuurproduct met specifieke eigenschappen. Naast dat hout bijzonder duurzaam is, is het goed te bewerken tot vele fraaie constructies voor uw tuin.

Onze producten uit de Douglasvisionlijn worden gemaakt van duurzaam douglashout. Douglashout valt in duurzaamheidsklasse 3 en is daarmee één van de duurzaamste houtsoorten in Europa. Het kan daardoor onbehandeld worden gebruikt, maar naar wens ook geïmpregneerd worden geleverd.

De Topvision blokhutten worden gemaakt van blank of geïmpregneerd Scandinavisch vuren. Scandinavisch vuren is kwalitatief hout met fijne jaarringen en heeft een gelijkmatige structuut.

Maatwerk

Zelf uw indeling of afmetingen bepalen, of wilt u een ander type wand? Bij Woodvision is dat gallemaal mogelijk. Maak gebruik van het stappenplan en bespreek uw wensen met Blauwgies.